Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom

Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boomHoofddorp, 27 juni – Bij een ongeval op het Adrianahoeve is vrijdagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Het ongeval gebeurde in de bocht bij het Adrianahoeve, toen de bestuurder de stoeprand raakte en hierdoor de macht over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand kwam.

Brandweermannen zagen het ongeval gebeuren en verleenden direct eerste hulp. De motorrijder liep onder andere enkele botbreuken op door het ongeval. Ambulancepersoneel hadden hun handen vol aan het slachtoffer en een tweede ambulance werd opgeroepen om te assisteren.
Na de nodige zorg is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het VuMc in Amsterdam. De motorfiets is door de bergingsdienst opgehaald.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding met boom

Misschien vindt u dit ook interessant?